zondag 31 juli 2011

Zondag 1

Bijna alleen ontbeten in hotelrestaurant. Ik was de enige gast met 5 jongen en meisjes in z/w kleding, die op 3 á 4 meter veel naar mij keken en ondertussen kletsten, lachten en wachtten op andere gasten (denk ik). Het eten was lekker; ik koos voor de Vietnamees uit het buffet. Voor ik het hotel verliet, de ticket voor de trein geregeld. Hà Nôi - Lào Cai,  350.000 voor 10 uur reizen. ; )

Ik ben naar de markt gelopen. Een km boven het meer.  Ik beweeg me al gemakkelijker over straat. De truc is erg langzaam lopen, goed opletten en de tegemoet komende brommerrijders aankijken en in hetzelfde trage tempo doorlopen. Zij gaan dan wel om je heen. Dit geldt bij het oversteken, maar ook als door de straat loopt. De stoep is vol, dus je loopt vooral langs de goot.

2 opmerkingen:

  1. Goede reis morgen! Goede keuze, om die treinreis overdag te doen. Het reizen zelf is net zo leuk als de bestemming waarnaar je op weg bent ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Chris! Leuk je verhalen te lezen. Ik denk dat je veel sneller contact maakt met locals als je alleen bent. Idd veel beter om overdag te reizen, anders kun je net zo goed vliegen... Ben benieuwd naar je verdere belevenissen. groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen