zondag 31 juli 2011

Zondag 2

De markt was niet 1 grote plek, maar allemaal kleine straatjes waar vis, garnalen, kreeften, levende padden (filmpje komt later), groenten, fruit en meer werd verkocht. Ik ben er traag doorgelopen en vooral goed geroken. De geuren zijn echt geweldig. Zeer indringend en divers. 

Achterop een brommer naar de Literatuur Tempel gegaan. Leuke ervaring. De tempel is een toeristische attractie en dat is het. Ik had geen lange broek aan. De regels buiten zeggen dat je uit respect met lange broek moet gaan. Meer dan de helft loopt met korte broek en slippers. Vergelijk: als je mobiel afgaat tijden het bidden, maak je eerst het gebed af voordat je opneemt en bellend wegloopt. Respect. 

Weer met dezelfde brommerman naar old city gereden. Foutje: niet opnieuw prijs afgesproken. Hij wilde toch echt meer hebben voor deze even lange rit. Les geleerd. 

Loempia's gegeten (die zijn toch niet te vergelijken met de NLse). De tempel in het Hoan Kiem meer bezocht. Rugzakje gekocht (North Face (echt?), aircomfort, 40+ liter, €8,50. Bij het hotel aangekomen, lag m'n ticket klaar. Gedouched en straks eten en vroeg naar bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten